ONZE AANPAK

5 STAPPEN DIE LEIDEN NAAR EEN GROTE KLANTENTEVREDENHEID

Uw keuken vraagt een ernstige investering. Daarom moet de keuken in uw huis, bij u en uw familie passen. Het belang van de materiaalkeuze, de apparatuur en de inrichting maakt dat u als koper niet over één nacht ijs kan gaan. De aankoop van een Home&Kitchen keuken vraagt meerdere stappen.

STAP 1

De ontdekking
van de showroom

Je droomkeuken, inbouwkasten of badkamer ontdekken kan bij Home & Kitchen.
In onze toonzaal willen wij er voor zorgen dat u uw nieuwe keuken kan ervaren en beleven zoals bij uw thuis. Met onze kennis en advies dragen we bij tot het bekomen van de ideale opstelling voor uw keukenruimte. Naast kleuradvies en materiaaladvies worden de inbouwtoestellen tot het verlichting in het kleinste detail besproken.

STAP 2

Mijn droomkeuken

Bij volgende afspraak bespreken we alle puntjes tot op detail. Vervolgens gaan onze interieur adviseurs aan de slag en verfijnen ze het ontwerp tot het helemaal perfect naar uw wens is. Uiteraard houden we daarbij ook uw budget in de gaten.

STAP 3

Kiezen voor kwaliteit

Via ons 3D tekeningen kunnen we aan de hand van foto’s een realistisch beeld weergeven van uw droomkeuken vooraleer deze geplaatst wordt. Enkel en alleen wanneer U tevreden bent, wordt de keuken in bestelling gebracht. Wij zijn er gewoon van overtuigd dat uw keuken deze aandacht verdient!

STAP 4

Opmeting / technisch plan

Om onze aanpak persoonlijker te maken, komt de zaakvoerder zelf bij u thuis alles uitmeten, de technische voorzieningen nakijken en de finale afspraak maken voor de uiteindelijke productie.

STAP 5

Productie en plaatsing

Uw keuken wordt geproduceerd door onze ervaren techniekers en dit met de meest geëvolueerde materialen. Uw droomkeuken wordt nagekeken door de zaakvoerders zelf en tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij onze huidige realisaties, kunnen wij potentiële klanten overtuigen om voor ‘Home&Kitchen’ te werken.